Skip to main content

Laadukas koti kohtuuhintaan

Rakennamme puusta terveellisiä ja laadukkaita taloja, joissa lämmin tunnelma ja puhdas sisäilma. Laatu, ympäristöystävällisyys ja kustannustehokkuus ovat meille tärkeitä tavoitteita ja ne näkyvät toiminnassamme ja esimerkiksi materiaalivalinnoissamme.

Päärakennusmateriaalimme on ympäristöystävällinen liimapuu. Uusiutuvat, ekologiset ja vastuullisesti tuotetut materiaalit ovat ympäristön kannalta paras mahdollinen valinta. Valintojemme ansiosta toteuttamissamme kodeissa voidaan hyvin ja nautitaan myös terveellisestä sisäilmasta.

Tutustu kohteisiimme!

Postintie 11, Salo

Tämä kohde nyt myynnissä

4h+k+kph+wc/khh+terassi+varasto+pihasauna, 81 m²

Rakenteilla modernit hirsitalot rauhalliseen ja vehreään Halikkoon.

Upeat kaksikerroksiset asunnot hurmaavat hyvin suunnitellulla pohjaratkaisulla, isoilla ikkunoilla sekä laadukkailla ja hyvällä maulla valituilla materiaaleilla. Kaksitasoisen kodin suuret ikkunat ja hengittävä hirsirakenne tekevät siitä hyvän paikan olla ja elää.

Välittäjä
Katri Lagren
Asuntomyyjä
0445199421
kauri.lagren@solidhouse.fi

Hevoshaka 22, Störsvik, Siuntio

Tämä kohde nyt myynnissä

Paritalo, 4h+k+s, 127,2 m²

Slussenin alueelle meren tuntumaan ja pohjoismaiden suurimman golfkeskuksen lähelle valmistuu kolme komeaa paritaloa, joissa on yhteensä kuusi asuntoa. Talot ovat kotimaisen Honkatalot Oy:n tuotantoa ja kotimaisen Kiisvik Oy:n rakentamia.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.